ПОИСК
Книга рецептів

Яскравий, легкий і неймовірно смачний салат із буряком «під ялинку» від відомого шефа Бельковича: зовсім не шкодить фігурі

14:55 12 грудня 2021
Салат із буряком

Відомий кухар Олександр Белькович, який розповів раніше, як приготувати класичний жульєн з куркою та грибами, поділився в Instagram рецептом салату з буряком.

Інгредієнти на 2 порції:

РЕКЛАМА

Буряк — 2 шт
Шпинат — 50 г
Сирний сир — 60 г
Гранат — ½ шт
Насіння @semechki_djinn — 2 жменьки

Заправка:

Лимон — ½ шт
Оливкова олія — 4 ст. л
Мед — 1 ст.

РЕКЛАМА

Приготування:

1. Знімаємо з буряка шкірку, трохи солі, перцю, олії, загортаємо у фольгу і відправляємо в духовку на 45−50 хвилин при 180 градусах, перевіряйте дерев'яною шпажкою!
2. Готовий буряк нарізаємо великими часточками
3. Готуємо заправку: у миску наливаємо оливкову олію, додаємо сік лимона, мед і ретельно перемішуємо.
4. На тарілку викладаємо листя шпинату, зверху викладаємо буряк та сирний сир
5. Насичуємо страви фарбами! Солимо, перчимо, додаємо заправку та насіння Джин сонячний велетень @semechki_djinn
6. Чистимо гранат: прорізаємо посередині лише шкірку, провертаємо і розкриваємо! Беремо ложку, миску та вибиваємо зерна
7. Посипаємо гранатом наш чудовий салат та готово!

РЕКЛАМА

Як писали «ФАКТИ», раніше співачка Юлія Савичева розповіла, як приготувати авторський торт «Наполеон» із заварним кремом та малиновим конфітюром, а кулінарний блогер Людмила Борщ, яка запропонувала кілька рецептів авторських салатів, розповіла, як вона готує всім знайоме «Олів'є».

Нещодавно також переможниця та суддя кулінарного проекту «МастерШеф» Ліза Глінська поділилася рецептом казкового торта «Рафаелло».

15303

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів