ПОИСК
Книга рецептів

«Дуже смачні в'ялені помідорчики»: простий рецепт від Лізи Глинської

10:27 9 вересня 2021
в'ялені помідори

Переможниця і суддя кулінарного проекту «МайстерШеф» Ліза Глинська, яка раніше поділилася рецептом «швидких» маринованих помідорів, розповіла, як вона в'ялить томати.

Кулінар, виклала рецепт їхнього приготування в Instagram та назвала такі в'ялені помідори смачнющими.

Інгредієнти: ⁣

  • 3 кг томатів (сорт сливка) ⁣;
  • Оливкова олія;
  • Сіль⁣;
  • Сахар⁣;
  • Базилік або орегано (можна і з розмарином) ⁣;
  • Часник⁣.

Читайте також: Мариновані кабачки за 10 хвилин: швидкий рецепт від Лізи Глинської.

Приготування:

  • Помити і посушити помідори, розрізати їх уздовж та видалити серцевину з насінням.
  • Викласти зрізами вниз на паперовий рушник, щоб видалити зайву вологу.
  • Змастити решітку оливковою олією і викласти томати зрізами вгору.
  • Посолити, присипати цукром і травами.
  • В'ялити 8−12 годин у духовці при 80 градусах.
  • Нарізати часник слайсами і викласти у банку, чергуючи з помідорами. Залити оливковою олією. Готово!

Раніше своїм рецептом в'ялених помідорів поділилася кулінар Тетяна Литвинова, яка також дала кілька порад з приготування цієї страви.

Фото зі сторінки Лізи Глинської у соціальних мережах.

3692

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.