Факти
Оселедець

Смачна намазка з оселедця на хліб: Руслана Писанка поділилася оригінальним рецептом свого тата

Юлія ЛУГОВА, «ФАКТИ»

30.09.2021 21:12

Відома телеведуча і актриса Руслана Писанка, яка порадувала рецептом «човників» з овочів в сметанному соусі, нині розповіла, як приготувати намазку на хліб з оселедця. За її словами, таке оселедцеве масло часто готує її батько.

Вам знадобляться:

  • 1 шт малосольного оселедця;
  • 100 г вершкового масла.

Спосіб приготування

Почистити рибу, відрізавши голову, розібравши від кісток, позбавивши від нутрощів і шкіри.

Нарізати філе оселедця на шматки і помістити в чашу блендера.

Додати до оселедця вершкове масло кімнатної температури.

Збити оселедець з маслом в блендері.

Поставити отриману масу в холодильник.

Через деякий час вийняти блюдо з холодильника і намазати на хліб.

Бутерброди готові, смачного!

Нагадаємо, кулінар з Кривого Рогу Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» цікавим рецептом часниково-петрушечного масла.