Факти
Курки

Рецепт найніжнішої смаженої курки в соусі від Макаревича з Ширвиндтом

08.04.2021 4:32

У кулінарній передачі Андрія Макаревича поділилися рецептом швидкого приготування смачної страви з курки.

В ефірі «Смак» показали, як цю страву азербайджанської кухні готують у соусі на пательні. Її назва — курка по-нахічеванські. Як її готувати, показував Михайло Ширвіндт.

Для приготування курки по-нахічеванське необхідні настпні інгредієнти:

  • вершкове масло;
  • Гранатовий сік;
  • горіхи каштан;
  • курка;
  • цибуля.

Раніше в програмі Макаревича показали, як готувати печеня з бичачими хвостами. Рецептом поділився шеф-кухар Василь Ємельяненко.

Ілюстративне зображення з Pixabay.