ПОИСК
Книга рецептів

Народна артистка Ольга Сумська поділилася рецептом гарбузового крем-супу: справжнє королівське блюдо осені

21:02 15 вересня 2021
суп

Відома українська актриса Ольга Сумська, після лазаньї з кабачків, розповіла, як приготувати ще одне яскраве блюдо осені — крем-суп з гарбуза.

Крем-суп з гарбуза

Інгредієнти

Приготування

Відварити куряче м'ясо.

Подрібнити цибулю, часник, моркву, картоплю та гарбуз.

Нарізаний гарбуз відварити у невеликій кількості води.

Підсмажити цибулю, моркву й часник на сковороді.

Обдати томати окропом, зняти з них шкірку і нарізати на шматочки.

Додати нарізані томати до цибулі, часнику та моркви. Трохи протушити.

Змішати відварений гарбуз з підсмаженими овочами й подрібнити за допомогою блендера.

Окремо, на сухій сковороді, підсмажити гарбузове насіння та прикрасити ним готову страву.

Ольга Сумська радить відмовитися від картоплі й готувати крем-суп без неї. М'ясо також можна не використовувати.

Нагадаємо, раніше рецептом крем-супу з гарбуза на кокосовому молоці поділилася донька Анастасії Заворотнюк Анна.

3623

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.