ПОИСК
Книга рецептів

Рожева глазур для паски — без барвників і яєць

17:03 26 квітня 2021
рожева глазур для паски

Гарна великодня випічка не залишить байдужими ваших рідних і близьких. Важливо, щоб глазур була натуральна. Секретами приготування рожевої глазурі без яєць і барвників з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Приготуємо рожеву глазур для паски, — каже Елла Іванова. — Вона без барвників і яєць. І така смачна й ароматна, як зефір. Будемо використовувати мій улюблений чай каркаде.

Рецепт глазурі

Чай каркаде

5 г желатину

150 г цукрової пудри

Вода

Приготуємо чай. Візьмемо 2 столові ложки квіток і 100 г води. Заваримо та повністю охолодимо.

Нам знадобиться двічі по 30 мл чаю. В одну частину додамо желатин, і нехай постоїть.

У сотейник всипаємо цукрову пудру і 30 мл чаю. Доводимо до кипіння.

Додаємо желатин і добре розмішуємо.

Збиваємо до гарної густої маси. Покриваємо паски та даємо повністю висохнути. Смачна й ароматна глазур готова.

Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом великодньої випічки на квасі.

Читайте також: Ароматна і смачна: як приготувати паску з віденського тіста

Фото з альбому Елли Іванової

389

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.