Факти
рожева глазур для паски

Рожева глазур для паски — без барвників і яєць

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

26.04.2021 17:03

Гарна великодня випічка не залишить байдужими ваших рідних і близьких. Важливо, щоб глазур була натуральна. Секретами приготування рожевої глазурі без яєць і барвників з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Приготуємо рожеву глазур для паски, — каже Елла Іванова. — Вона без барвників і яєць. І така смачна й ароматна, як зефір. Будемо використовувати мій улюблений чай каркаде.

Рецепт глазурі

Чай каркаде

5 г желатину

150 г цукрової пудри

Вода

Приготуємо чай. Візьмемо 2 столові ложки квіток і 100 г води. Заваримо та повністю охолодимо.

Нам знадобиться двічі по 30 мл чаю. В одну частину додамо желатин, і нехай постоїть.

У сотейник всипаємо цукрову пудру і 30 мл чаю. Доводимо до кипіння.

Додаємо желатин і добре розмішуємо.

Збиваємо до гарної густої маси. Покриваємо паски та даємо повністю висохнути. Смачна й ароматна глазур готова.

Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом великодньої випічки на квасі.

Читайте також: Ароматна і смачна: як приготувати паску з віденського тіста

Фото з альбому Елли Іванової