Факти
Запіканка

Вишуканий осінній сніданок: Руслан Сенічкін представив рецепт сливової запіканки

Сергій ГОРЄЛОВ, «ФАКТИ»

21.09.2021 19:32

Телеведучий Руслан Сенічкін, який раніше поділився рецептом картопляних рулетів з лаваша, розповів в програмі «Сніданок з 1+1», як приготувати сливову запіканку.

Інгредієнти:

  • 200 г сиру
  • 200 г сирної маси
  • 2 ст. л. цукру
  • 0,5 ч. Л. ванільного цукру
  • 2 ст. л. манної крупи
  • 1 ст. л. сметани
  • 100 мл вершків 10%
  • 1 яйце
  • 4−5 слив

Приготування:

  • У сир додаються яйце, ванільний і звичайний цукор, манна крупа, вершки.
  • Сирна маса ретельно перемішується за допомогою блендера.
  • Зливи дрібно нарізаються.
  • Маса заливається в силіконову форму.
  • Форма ставиться в духовку, яка розігріта до температури 200 градусів, і готується 15−20 хвилин.

Раніше рецептом сирної запіканки поділився шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов.

Фото: скріншот