Факти
лечо

Легкий рецепт лечо: смачно та ароматно

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

16.09.2021 12:56

Осінній урожай щедрий. Можна приготувати стільки всього смачного! Лечо — одне з улюблених страв гурманів. У ньому яскравість і солодкість теплих днів, які залишають нас до наступного літа. Але не будемо сумувати! Краще займемося справою на кухні! А потім будемо ласувати та пригощати рідних.

Рецептом смачного лечо з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Люблю лечо, — каже Елла Іванова. — Готувати його нескладно, а смак і аромат нікого не залишить байдужим.

Лечо

1 кг помідорів

1 кг червоного перцю

1 гіркий перець

30 г часнику

Неповна столова ложка солі

100 г цукру

2 ст. ложки олії

1−2 ст. ложки оцту

Помідори та гіркий перець пропускаємо через м'ясорубку. Варимо хвилин 25−30.

Додаємо перець, нарізаний соломкою. Варимо 10 хвилин.

Додаємо сіль, цукор, часник, олію

Ще 10 хвилин — і готово!

Раніше Елла Іванова розповіла «ФАКТАМ», як приготувати часниково-петрушкову олію, яка ідеально доповнить багато страв.

Читайте також: Баклажани у клярі: ситно та смачно

Фото з альбому Елли Іванової