Факти
Ліза Глинська

«Шалено смачно, з'їдається швидко»: рецепт курки в апельсиновому соусі від Лізи Глинської

Юлія ЛУГОВА, «ФАКТИ»

28.07.2021 21:25

Відомий кондитер Ліза Глинська знає толк не тільки в випічці, а й в приготуванні м'яса. На цей раз в своєму Instagram вона розповіла секрети приготування курячого філе з ніжним апельсиновим соусом.

За її словами, ця проста страва блюдо дуже подобається її рідним.

Для приготування вам знадобляться:

  • 500 г курячого філе (2 шт.)
  • 2 апельсина
  • 2 зубчики часнику
  • перець чилі
  • 30 г борошна
  • 15 г меду
  • 10 мл рослинної олії
  • ½ ч. л. сухого імбиру (або 1 ч. л. тертого свіжого)
  • сіль за смаком.

Нагадаємо, телеведучий Григорій Герман пропонує відкрити для себе африканську кухню, приготувавши курку по-марокканські.

Фото СТБ