Факти
Кабачкова ікра за 40 хвилин: покроковий рецепт від Клопотенко

Кабачкова ікра за 40 хвилин: покроковий рецепт від Клопотенко

Юлія ЛУГОВА, «ФАКТИ»

15.07.2021 16:43

Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців — кабачкову ікру.

Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю. Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.

Етапи приготування:

Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.

Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.

Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.

Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.

Нагадаємо, колега Клопотенко Андрій Величко поділився авторським рецептом фаршированих патисонів, а Руслана Писанка розповіла, як приготувати фаршировані овочі в сметанному соусі.