Факти
Картопляний суп з яйцем

Літній картопляний суп з яйцем: смачно та просто

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

10.06.2021 11:39

Влітку супи особливо смачні, оскільки готуються з молодих овочів. Такі юшки відрізняються легкістю та ситністю одночасно. Варіантів рецептів багато.

Ідеєю приготування картопляного супу з яйцем з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Сьогодні приготуємо чудовий картопляний суп з яйцем, — каже Елла Іванова. — Це смачно та просто.

Літній суп

200 г картоплі

2 яйця

Сіль і перець — за смаком

1 морквина

1 цибулина

Рослинна олія — 1 ст. ложка

Брокколі — за смаком

Картоплю нарізаємо кубиком, відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Окремо трохи підсмажимо цибулю й моркву. Додамо їх до картоплі.

Яйця перемішуємо, додаємо сіль і перець. Вливаємо яйця у суп, постійно помішуючи. Додаємо брокколі. Нехай юшка покипить 1−2 хвилини. Доводимо до смаку. Наш чудовий суп готовий. Смачного!

Раніше рецептом літнього одеського салату з бринзою та зеленню з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Тетяна Литвинова.

Читайте також: Легка й корисна запіканка з кабачків з сиром

Фото з альбому Елли Іванової