Факти
Паштет з сочевиці

Паштет з сочевиці: гурманам на замітку

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

12.05.2021 15:09

Свята позаду, а все одно хочеться чогось смачного та незвичайного. Ну і, звісно, важливо, щоб готувалася страва швидко та просто.

Ідеєю смачного паштету поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Цей рецепт став для мене відкриттям, — говорить Елла Іванова. — Смачно і просто!

Паштет з сочевиці

Інгредієнти:

  • 250 г червоної сочевиці
  • сіль
  • 2 великі цибулини
  • базилік
  • коріандр
  • перець
  • олія

Приготування:

Сочевицю добре промити, залити холодною водою та відварити до готовності (приблизно 15−20 хвилин).

Цибулю обсмажити на олії з додаванням прянощів і солі.

З'єднати сочевицю та цибулю. Подрібнити за допомогою блендера. Подавати з хлібом. Смачного!

Раніше Елла Іванова поділилася рецептом яскравого та смачного салату «П'ять хвилин».

Фото з альбому Елли Іванової