Факти
паска

Без борошна, дріжджів і цукру: Оля Полякова поділилася швидким рецептом паски

Ольга ОХРИМЕНКО, «ФАКТИ»

29.04.2021 13:10

Співачка Оля Полякова опублікувала в Instagram рецепт паски в стилі ЗСЖ: без борошна, дріжджів, глютену і цукру. «Ідеально підходить тим, хто стежить за фігурою і не планує набирати зайву вагу під час майбутніх свят», — рекламує свій витвір Полякова.

Для двох великих пасок необхідно:

  • 4 яйця збити міксером;
  • додати 10 столових ложок молока;
  • вмішати 40 г вершкового масла або рослинної олії;
  • засипати пачку суміші GingerWhite;
  • змастити форму рослинним маслом;
  • випікати при 160−180 градусах 50 хвилин.

Для глазурі: білки трьох яєць змішати з 6 столовими ложками еритритолу (цукрозамінника), збити в густу піну.

Втім, фоловери Полякової висловили багато критичних зауважень до рецепту: «Це непорозуміння випікай сама», «Не стоїть», «Глазур впаде, вона у вас як пінка, а повинна бути щільнішою, менше повітря».

Читайте також: Смачна паска на жовтках: швидкий рецепт

Читайте також: Апельсинова паска зі свіжою журавлиною: новий смак святкових ласощів

Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт