Факти
гарбузова паска

Гарбузова паска: соковита та ніжна

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

27.04.2021 7:09

— Гарбузова паска вражає смаком, вона м'яка, соковита, ніжна, — каже кулінарка Елла Іванова. — У тісто можна додати куркуму, цедру апельсина або лимона.

Гарбузова паска

200 г гарбузового пюре

20 г оливкової олії

10 г свіжих дріжджів

60 г цукру

4 жовтки

80 г кураги

320 г борошна

сіль

Гарбуз можна приготувати будь-яким способом: відварити у воді, на пару, запекти в духовці.

Нам знадобиться 200 г чистого пюре. Я варений гарбуз подрібнюю за допомогою блендера.

Далі все дуже просто, весь заміс триває 5 хвилин.

Додаємо цукор, жовтки, дріжджі, сіль, курагу.

Добре перемішуємо.

Додаємо борошно, місимо, залишаємо на годину, щоб тісто підійшло.

Розкладаємо по формах, даємо добре підійти.

Випікаємо при температурі 170 градусів, час залежить від розміру вашої форми.

Смачного!

Раніше кулінарка Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом паски з віденського тіста.

Читайте також: Смачна паска на жовтках: швидкий рецепт

Читайте також: Апельсинова паска зі свіжою журавлиною: новий смак святкових ласощів

Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт

Читайте також: «Є очевидні паралелі між нотною грамотою та рецептами пасок»

Фото з альбому Елли Іванової