Факти
Ребрик

«М'якенький та ароматний»: Лілія Ребрик поділилась простим рецептом бананового пирога

Ірина АЛЕКСЄЄВА, «ФАКТИ»

25.04.2021 14:51

Відома телеведуча й актриса Лілія Ребрик, яка знімається у новому серіалі, поділилася зі своїми шанувальниками рецептом дуже смачного та простого пирога. Ведуча пише, що пиріг підходить до чаю, кави, компоту та навіть до вина. Готується випічка в мультиварці.

Інградієнти на 6 порцій

Банан — 1
Яйце — 1
Борошно — стакан
Молоко — 0,25 склянки
Цукор — 0,5 склянки
Олія — 50 грамів
Розпушувач — чайна ложка
Сіль за смаком

Приготування
Банан очистити від шкірки та дрібно нарізати або виделкою зробити бананове пюре. Додати олію та цукор, перемішати. Потім додати яйце й молоко, знову перемішати виделкою.

В іншому посуді змішати борошно, сіль та розпушувач.

Все додати до бананової суміші й знову ретельно перемішати, Тісто по консистенції має нагадувати сметану.

Перелити суміш у чашу мультиварки та готувати у режимі «випічка» протягом 60 хвилин. Потім остудити та для краси посипати цукровою пудрою або тертим шоколадом.

Нагадаємо, кулінар Елла Іванова поділилася рецептом паски з віденського тіста.

Фото Instagram / liliia. rebrik