Факти
Афганський казан

У Макаревича розкрили рецепт «божественної» печені

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

05.04.2021 10:18

У кулінарній програмі Андрія Макаревича розповіли, як приготувати божественно смачну печеню з бичачими хвостами.

Як розповів гість «Смаку», у страву орім бичачих хвостів додають картоплю, цибулю, солодкий перець, часник, різноманітні трави та спеції.

Рецептом приготування печені поділився шеф-кухар Василь Ємельяненко:

  • хвіст яловичий, м'ясної, 2 шт;
  • перець болгарський червоний 2 шт;
  • картопля середнього розміру 5 шт;
  • морква середня 2 шт;
  • часник 1 головка;
  • розмарин 3 гілки;
  • перець чилі 1 стручок;
  • цибуля ріпчаста 4 головки середнього розміру;
  • копчена паприка 25 гр;
  • чорний перець;
  • сіль;
  • кінза;
  • зелений базилік.

Раніше Андрій Макаревич показав, як можна без зусиль організувати на дачі приготувати саморобні ковбаски з фаршу .

Фото — скріншот.