Факти
ковбаски

Рецепт смачних і соковитих домашніх ковбасок від Макаревича

03.04.2021 4:32

Музикант і ведучий програми «Смак» Андрій Макаревич показав, як можна без зусиль організувати на дачі альтернативу шашликам і приготувати саморобні ковбаски з фаршу. Начинені ковбаски можна смажити в коптильні, на грилі або безпосередньо на багатті.

В якості начинки можна використовувати бараняче м'ясо і субпродукти, рубане стегно індички. Крім традиційних ковбасок з м'яса з часником і спеціями, у Макаревича є рецепт оригінальних ковбасок з брусницею.

Підприємці з Рівненської області поділилися рецептом приготування «українського хамона». Процес в'ялення займає від півтора-двох до чотирьох-п'яти місяців.

фото pixabay.com