Факти
Гарбузово-грейпфрутовий смузі

Гарбузово-грейпфрутовий смузі: корисно і смачно

16.03.2021 7:27

Смузі — джеорело вітамінів. Приготувати цей напій нескладно. Освіжаючий смак смузі залишає приємний шлейф бадьорості на тривалий час.

Рецептом смачного смузі з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Смузі — це корисно, — каже Елла Іванова. — І вже тому їх варто готувати для всієї родини.

— Чи не поділетесь рецептом?

— Звісно!

Гарбузово-грейпфрутовий смузі (на дві порції)

Складові:

  • 1 грейпфрут;
  • 200 грамів гарбуза;
  • 1 столова ложка меду;
  • насіння чіа.

Приготування:

Гарбуз чистимо та ріжемо на шматочки. Грейпфрут чистимо. У блендері з'єднуємо гарбуз, мед, грейпфрут. Я трохи доливаю води, щоб, як то кажуть, допомогти блендеру. Наливаємо напій в келихи і за бажанням додаємо насіння чіа.

Смачного!

— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

— Весни в душі і міцного здоров'я!

Читайте також: Делікатеси для тих, хто худне: салати та десерти

Фото з альбому Елли Іванової