ПОИСК
Книга рецептів

Швидко готуються і не занадто важкі для шлунка: співачка М'ята поділилася рецептом кабачкових млинців з крупою кіноа

16:36 23 жовтня 2021
Швидко готуються і не занадто важкі для шлунка: співачка М'ята поділилася рецептом кабачкових млинців з крупою киноа

Українська співачка М'ята (Юлія Загорська), яка відверто розповіла про драму з сином, намагається, щоб її сім'я харчувалася правильно. До цього вона закликала і фоловерів в Instagram, представивши свій рецепт кабачковий оладок з суперфудом — крупою кіноа.

Для приготування зіркового сніданку вам знадобляться:

• Кабачок або цукіні — 1 штука
• Цибуля — 1 штука
• Кіноа — 3,4 столові ложки
• Яйце — 1 штука
• Борошно — 2−3 столові ложки
• Кріп
• Сіль
• Перець
• Соус песто або сметана
• Масло для смаження

Етапи приготування

1. Відварити кіноа і остудити.

2. Натерти половину кабачка або цукіні на дрібну тертку, віджавши і виливши сік (м'якоть повинна стати трохи сухуватою).

3. Нарізати половину цибулини і збити її в блендері.

4. Нарізати кріп, додати в кабачкову м'якоть яйце, перебиту цибулю, борошно, кіноа, сіль і перець. Також можна додати молоду зелену цибулю, порізану шматочками.

5. Сформувати оладки і обсмажити на маслі.

Готову страву викласти на тарілку і додати соус песто (його можна замінити і більш звичною для нас сметаною).

Також на сніданок можна приготувати «вівсяний млинець», рецептом якого з «ФАКТАМИ» поділилася українська актриса Катерина Гулякова, що зіграла головну роль в детективі «Топтун». Його особливість — приготування займе всього пару хвилин.

512

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.