ПОИСК
Книга рецептів

Американське печиво від Ектора Хіменеса-Браво: просто та швидко

22:07 6 жовтня 2021
печиво

Суддя шоу «МайстерШеф» Ектор Хіменес-Браво, якого розкритикували за невдалий рецепт чебуреків, розповів, як приготувати американське печиво.

Американське печиво

Продукти
Вершкове масло — 150 грамів
Коричневий цукор — 150 грамів
Мелений фундук — 2 чайні ложки
Яйця — 2 штуки
Борошно — 300 грамів
Розпушувач — 0,5 чайні ложки
Шоколадні краплі — 300−350 грамів
Сіль

Приготування

З'єднати всі сухі інгредієнти, перемішати.

РЕКЛАМА

Додати м'яке масло та яйця. Перемішати.

Зробити ковбаску, загорнути її в плівку та в холодильник на 30 хвилин.

Духовку нагріти до 170 градусів, нарізати на шматочки ковбаску й випікати 20 хвилин.

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

Нагадаємо, ведуча кулінарного шоу «МастерШеф» Ліза Глинська запропонувала рецепт латиноамериканської випічки — печива «Альфахорес».

1079

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів