ПОИСК
Книга рецептів

«Фантастичний вершковий смак»: Григорій Герман поділився рецептом скремблу з яєчного білка

10:46 9 серпня 2021
Яєчний скрембл

Ведучий і шеф-кухар Григорій Герман, який раніше запропонував рецепт маринованих кабачків, розповів, як приготувати скрембл з яєчного білка з фантастично вершковим смаком.

«Для мене скрембл, напевно, топчик серед страв з яєць. У нього такий фантастичний вершковий смак, плюс можливість приготувати його напіврідким, напівсирим (якщо впевнені у свіжості та якості яєць). Але там же яєць (штуки три мінімум на 1 порцію) і масла (десь грам 15 на одне яйце)… Коротше надзвичайно смачно, але так само і калорійно», — пише він в Instagram. І додає, що саме через калорійності страви він зробить його з білка.

Григорій Герман, який показав процес завантаження продуктів в каструлю, додав: «Технологія, до речі, одна і та ж: яйця та масло — в каструльку. Нагріваємо — знімаємо — нагріваємо — знімаємо. І весь час помішувати».

Раніше Григорій Герман поділився рецептом пулькогі — корейського шашлику.

Фото — скріншот.

318

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.