ПОИСК
Книга рецептів

Кабачкова ікра за 40 хвилин: покроковий рецепт від Клопотенко

16:43 15 липня 2021
Кабачкова ікра за 40 хвилин: покроковий рецепт від Клопотенко

Шеф-кухар Євген Клопотенко, який недавно поділився швидким рецептом малосольних огірків … у гарбузі, згадав про улюблену страву українців — кабачкову ікру.

Втім, як завжди, його рецепт вирізняється пікантністю. Так, він пропонує запікати овочі, а не тушкувати їх. Саме так, запевняє Євген, страва матиме більш насиченений аромат та смак.

Етапи приготування:

Загорніть овочі у фольгу і відправте їх в духову шафу на 40 хвилин.

Вже готові овочі поріжте шматками і перебийте в блендері.

Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона.

Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.

Нагадаємо, колега Клопотенко Андрій Величко поділився авторським рецептом фаршированих патисонів, а Руслана Писанка розповіла, як приготувати фаршировані овочі в сметанному соусі.

5008

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.