ПОИСК
Книга рецептів

Як приготувати курячі крокети, від яких «всі будуть у захваті»: порада від Ектора Хіменеса-Браво

13:30 25 червня 2021
Курячі крокети

Відомий шеф-кухар і ведучий проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво, який раніше поділився рецептом пасти з горілкою, розповів, як приготувати дуже смачні курячі крокети.

Він опублікував в Instagram відео процесу приготування, назвавши крокети стравою, від якої всі будуть у захваті.

До кілограму курячих ніжок без шкірки потрібно додати сіль, спеції і соняшникову олію. Викласти м'ясо на пательню і тушкувати 40 хвилин до золотистої скоринки, додавши часник, розмарин, курячий бульйон та біле вино.

«М'ясо відокремити від кісток, зачистивши їх. Додайте сир, картопляне пюре, сухий часник, копчену паприку, сіль і перець за смаком», — пише шеф-кухар.

Потім отриманий фарш потрібно сформувати у вигляді «ніжок» та обсмажити, попередньо обвалявши у борошні, яйці і панірувальних сухарях.

Раніше Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати незвичайний десерт з «колумбійськими нотками» — вафельний торт з вареним згущеним молоком.

Фото зі сторінки Ектора Хіменеса-Браво у соціальних мережах.

1045

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.