ПОИСК
Книга рецептів

П'ять простих інгредієнтів: наймолодший шеф-кухар України поділився рецептом смачного морозива

10:48 11 червня 2021
Морозиво

Напередодні відзначався Всесвітній день морозива — улюблених ласощів дорослих і дітей. Внести свою лепту у скарбничку рецептів смачних десертів вирішив і наймолодший шеф-кухар України Данило Ківа.

Рецепт смачного полуничного морозива від шеф-кухаря виклали у Instagram kyiv.live.tv.

Для морозива знадобиться:

Вершки (30 відсотків) — 200 мл;
Молоко — 200 мл;
Згущене молоко — 100 мл;
Полуничне пюре — 200 гр;
М'ята — 20 м.

Полуницю з ванільним цукром та молоком збити у блендері. Згущене молоко поєднати з вершками і змішати віночком. З'єднати ці компоненти та ретельно розмішати. Розкласти по формах та заморозити.

Ексклюзивне інтерв'ю з французьким шеф-кухарем київського ресторану Citronelle Робаном Каснабе, який, до речі, хоче спробувати приготувати морозиво та желе із сухофруктів, читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото: https://ua.depositphotos.com.

463

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.