ПОИСК
Книга рецептів

Літній картопляний суп з яйцем: смачно та просто

11:39 10 червня 2021
Картопляний суп з яйцем

Влітку супи особливо смачні, оскільки готуються з молодих овочів. Такі юшки відрізняються легкістю та ситністю одночасно. Варіантів рецептів багато.

Ідеєю приготування картопляного супу з яйцем з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Сьогодні приготуємо чудовий картопляний суп з яйцем, — каже Елла Іванова. — Це смачно та просто.

Літній суп

200 г картоплі

2 яйця

Сіль і перець — за смаком

1 морквина

1 цибулина

Рослинна олія — 1 ст. ложка

Брокколі — за смаком

Картоплю нарізаємо кубиком, відварюємо до готовності в підсоленій воді.

Окремо трохи підсмажимо цибулю й моркву. Додамо їх до картоплі.

Яйця перемішуємо, додаємо сіль і перець. Вливаємо яйця у суп, постійно помішуючи. Додаємо брокколі. Нехай юшка покипить 1−2 хвилини. Доводимо до смаку. Наш чудовий суп готовий. Смачного!

Раніше рецептом літнього одеського салату з бринзою та зеленню з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Тетяна Литвинова.

Читайте також: Легка й корисна запіканка з кабачків з сиром

Фото з альбому Елли Іванової

923

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.