ПОИСК
Книга рецептів

Швидкий та ароматний пиріг з ревеню

8:22 28 травня 2021
Олексій Суханов

Весна та літо — час, коли хочеться себе побалувати пирогами з легкими ягідними або яблучними начинками. Прекрасна альтернатива яблукам — ревінь. Він дозріває на початку травня і росте до середини літа.

— Я обожнюю ревінь, — зізнався «ФАКТАМ» відомий кулінар, ведучий ток-шоу «Говорить Україна» (канал «Україна») Олексій Суханов. — Його ніжна текстура і кислинка — саме те, що додасть пікантності будь-якому десерту. Пироги з ревеню — перші в моїй колекції солодких страв влітку. Головне, купуючи рослину, дивіться, щоб стебло було міцним і м'ясистим. І не забудьте, що ревінь обов'язково треба почистити.

Пиріг з ревеню

Інгредієнти:

  • ревінь — 300 грамів
  • яйця — 3 штуки
  • цукор — 150 грамів
  • борошно — 200 грамів
  • розпушувач — 1 чайна ложка
  • сіль — 1 щіпка
  • кориця, кардамон, цукрова пудра — на смак

приготування:

Ревінь помити, зняти верхній шар і нарізати дрібними кубиками. У мисці ретельно перемішати жовтки з цукром, поступово додаючи борошно з розпушувачем. Окремо збити білки з сіллю в міцну піну. Акуратно ввести білки в готове тісто і добре вимішати. Тісто має вийти м'яким і легким. Викласти форму пергаментом, засипати ревінь з корицею і кардамоном, а зверху залити тістом. Випікати в духовці при 180 градусах 30−40 хвилин. Дістати, посипати цукровою пудрою. Подавати з кулькою морозива.

Читайте також: Рецепт королівського сирника з насінням Чіа

568

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.