ПОИСК
Книга рецептів

Легка й корисна запіканка з кабачків з сиром

14:49 25 травня 2021
Григорій Герман

Весна та літо — сезон овочів і легких страв на їх основі. Ведучий програми «Ранок з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман поділився власним рецептом запіканки з кабачків.

— Повірте, вона стане кращою варіацією вашої вечері, — розповів Григорій «ФАКТАМ». — Її особливий смак досягається завдяки додаванню сиру та вершкового масла.

Запіканка з кабачків

Інгредієнти

Кабачки або цукіні — 1 кг

Ріпчаста цибуля — 2 шт.

Вершкове масло — 2 ст. ложки

Твердий сир — 150 г

Вершки — 100 мл

Куряче яйце — 4 шт.

Кукурудзяний крохмаль — 2 ч. ложки

Гірчиця — 1 ст. ложка

Часник — 1 зубчик

Сіль і спеції за смаком

Приготування

На сковороді розігріти суміш вершкового масла та олії. Тим часом порізати кабачки кубиками й подрібнити цибулю. Спочатку на сковороду відправити цибулю, коли вона набуде золотистого кольору, покласти кабачки. Подрібнити часник і додати до овочів.

Поки кабачки готуються, можна зробити особливу заливку. Збити яйця з вершками до однорідної маси. Додати крохмаль, гірчицю, сіль і мелений перець. Ретельно збити віночком.

Коли кабачки стануть ледь золотисті, викласти їх у форму для запікання і, помішуючи, залити яєчно-вершковою заливкою. Сир натерти й додати у страву. Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин. Смачного!

Про те, як приготувати ідеальну буженину за рецептом, який дав «ФАКТАМ» Григорій Герман, читайте тут.

1362

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.