ПОИСК
Книга рецептів

«Не потребує особливої кваліфікації»: Лібкін поділився рецептом рагу з ранніх овочів

10:00 25 травня 2021
Сава Лібкін

Відомий одеський ресторатор Сава Лібкін, який раніше поділився рецептом молодої картоплі «по-одеськи», показав легкий способі приготування рагу з ранніх овочів.

«Одеське рагу з ранніх овочів. Лінива версія. Ця страва не вимагає досвіду та кваліфікації. Студентка з манікюром, так само як і її тато, однаково успішно впораються з цією нескладною стравою», — пише ресторатор на своїй сторінці у соціальних мережах.

Для приготування рагу потрібно:

  • Картопля молода очищена — 300 гр.
  • Морква молода очищена — 300 гр.
  • Зелений горошок очищений — 300 гр.
  • Часник молодий з пір'ям — 100 гр.
  • Цибуля ріпчаста молода — 100 гр.
  • Сметана — 50 гр.
  • Бульйон курячий — 300 гр.
  • Масло вершкове 82% жирності — 50 гр.
  • Олія — 50 гр.

Спосіб приготування:

РЕКЛАМА

Очищену моркву і молодий часник нарізаємо кільцями товщиною 2 мм. Обсмажити молоду картоплю та моркву на різних пательнях майже до готовності.

У сотейнику трохи прогріти білу частину молодого часнику. Перекласти у сотейник моркву, картоплю та горошок, дрібно нарізану зелену цибулю і зелену частину часнику.

РЕКЛАМА

Влити бульйон і додати вершкове масло. Посолити за смаком, тушкувати 20 хвилин. Додати трохи сметани та посипати кропом. Блюдо готове.

РЕКЛАМА

Ексклюзивне інтерв'ю з Савою Лібкіним у рамках проекту «Світ після пандемії», у якому ресторатор, зокрема, поділився своїми думками про те, якими будуть ресторани майбутнього, читайте на сайті «ФАКТІВ».

Фото Сави Лібкіна із соціальних мереж.

4870

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів