ПОИСК
Книга рецептів

Коржі з зеленню: смак весни

10:37 20 травня 2021
коржі з зеленню

Перша зелень найароматніша. І, звичайно, страви, в яких вона використовується, прекрасні. Рецептом коржів з зеленню з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Цей рецепт — один з моїх улюблених навесні, — каже Елла Іванова. — Можна використовувати кріп, петрушку, шпинат, кінзу — будь-яку зелень, яка вам смакує.

Коржі з зеленню


Для тіста:

  • 125 г води
  • 230−240 г борошна
  • половина чайної ложки солі
  • 1 чайна ложка оливкової олії

Для начинки:

  • 300 г різної зелені
  • сіль
  • перець
  • оливкова олія

Приготування:

З'єднати всі інгредієнти для тіста. Замішати м'яке, але не липке тісто. Розділити його на шматочки, накрити. Нехай постоїть.

Зелень я промиваю, просушую та нарізаю. Сіль і перець додаю перед смаженням.

Тісто розкачати тонко. Додати зелень і спеції.

Коржам надати форму човників.

Смажити на сковорідці до красивої скоринки. Смачного!

Раніше Елла Іванова розповіла, як приготувати картопляно-грибний суп-пюре — простий та смачний, а також салат «П'ять хвилин».

Фото з альбому Елли Іванової

466

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.