ПОИСК
Книга рецептів

Картопляно-грибний суп-пюре: просто та швидко

7:46 13 травня 2021
суп-пюре

Після свят із поживними м'ясними стравами хочеться простої та легкої їжі. Наприклад, якогось смачного супчику. Ідеєю картопляно-грибного супу-пюре з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Елла Іванова.

— Як я люблю супи-пюре! — каже Елла Іванова. — Вони смачні, а готуються легко.

Картопляно-грибний суп-пюре

1 велика картоплина

1 морквина

1 цибулина

Вершки 15% - 100 мл

Сіль

Перець

200 г печериць

Грінки (за смаком)

Олія

Обсмажити до м'якості цибулю, моркву йкартоплю. Додамо воду. Сіль і перець — за смаком. Накриваємо кришкою та варимо овочі до готовності.
Гриби окремо обсмажити.

Готові овочі подрібнюємо за допомогою блендера.

Додаємо гриби й вершки. Доводимо суп до кипіння. Подаємо із зеленню та грінками.

Раніше Елла Іванова поділилася з «ФАКТАМИ» рецептом іншої легкої страви — яскравого та смачного салату.

Читайте також: Паштет з сочевиці: гурманам на замітку

Фото з альбому Елли Іванової

501

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.