ПОИСК
Книга рецептів

«Яскраво-помаранчевий настрій»: Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом апельсинового пирога

14:14 8 травня 2021
пирог

Ведучий кулінарного проекту «МастерШеф» Ектор Хіменес-Браво пропонує приготувати апельсиновий пиріг. Ароматна випічка в будь-яку погоду дарує «яскраво-помаранчевий настрій». Відеорецепт опублікований на сторінці в Instagram.

Для пирога:
1 солодкий апельсин без кісточок з шкіркою;
100 г цукру;
3 яйця;
30 г рослинного масла;
400 г борошна;
3 ч.л. розпушувача;
½ ч.л. солі.

Для глазурі:
150 г цукрової пудри;
сік пів-апельсина.
Все збити вінчиком.

Тісто готують в блендері. Спочатку подрібнюють апельсин, додають цукор, яйця, масло. Потім виливають суміш в борошно з розпушувачем і сіллю.

Випікати 40 хвилин при 170 градусах. Потім полити глазур'ю.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hector Jimenez-Bravo (@hectorjimenezbravo)

1800

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.