ПОИСК
Книга рецептів

Пенсії не вистачить: Могилевська поділилася рецептом сирної паски для зожників

21:30 30 квітня 2021
Наталя Могилевська з паскою

Українська співачка Наталія Могилевська, яка рекламує здорову їжу, запропонувала в Instagram власний рецепт паски, особливістю якого є використання сиропу агави замість традиційного цукру, і манної крупи — замість борошна.

Інгредієнти:
Сироп агави (або інший натуральний підсолоджувач) — 130 г,
Сир (жирний) — 1 кг 250 г
Яйця (великі) — 10 шт.,
Жирні вершки — 80 г,
Ізюм та цукати — по 4 стіл. ложки,
Манка — 140 г.

Приготування. Свіжий сир обов'язково протріть через сито або пробийте блендером. Додайте підсолоджувач, вершки і просіяну манку, перемішайте.

Жовтки яєць збийте і додайте до них сирну масу. Збийте білки в густу піну, і обережно з'єднайте з сирною масою.

Акуратно все вимішайте лопаткою, щоб сирна паска набула повітряних бульбашок. Додайте цукати, родзинки і перемішайте.

Викладіть паску в форму, змащену вершковим маслом. Форма повинна бути заповнена приблизно на ¾ об'єму. Готувати паску з сиру 40−45 хвилин в добре прогрітій духовці при 180 градусах. Для стаканчиків — час випічки менше, але все залежить від їх розміру. Паперові стаканчики легко перевірити натисканням по боках, маса повинна стати набагато щільнішою, ніж до випікання. Якщо верх почне золотитися завчасно, накрийте паску фольгою або звичайним білим папером.

Гарячу печену паску не можна виймати з форми до повного охолодження! Вона повинна постояти у формі як мінімум годину-півтора.

Основу верхнього шару співачка запропонувала зробити з агар-агару, який рекомендувала прикрасити горішками і різаними цукатами.

Рецепт сподобався не всім українцям, а деякі фоловери і навіть засумнівалися в тому, що на викладеному Наталією фото та сама паска, про яку вона говорить, і в тому, що після вживання такої страви фігура залишиться колишньою.

«Це паска з Пузатої Хати?», «Ця паска у мене називається сирною запіканкою. І на фото у тебе явно не вона», «Ну так собі корисний продукт», «Пенсії не вистачить» — відгукнулися вони в коментарях.

Читайте також: Смачна паска на жовтках: швидкий рецепт

Читайте також: Апельсинова паска зі свіжої журавлиною: новий смак святкового ласощів

3571

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.