ПОИСК
Книга рецептів

Швидка бездріжджова паска від Тетяни Литвинової

13:43 1 травня 2021
Швидка паска

Для тих, кому не вистачає часу на приготування, швидкі рецепти — справжня знахідка. А таких людей чимало. Рецептом швидкої бездріжджової паски з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Тетяна Литвинова.

— Ця паска смачна та проста в приготуванні, — каже Тетяна Литвинова. — Ось її рецепт.


Бездріжджова паска

Сир — 600 г.

Яйця — 6 шт.

Цукор — 360 г.

Масло вершкове -140 р

Цукор ванільний — 20 м

Розпушувач — 30 м

Цедра лимона — 1 шт.

Сіль — 1 ч. Л.

Борошно пшеничне — 440 г.

Родзинки — 150 г.

Журавлина сушена — 150 г.

Кардамон — 1 ч. л.

Випікати при температурі 160° 40 хв.

Приготування

Перемішайте блендером сир, щоб не було грудочок. Збийте яйця з цукром і додайте пакетик ванільного цукру, розпушувач. Потім додайте лимонну цедру і змішайте всі інгредієнти. Просійте борошно і добре замісіть тісто. Воно має бути однорідним.

Додайте кардамону, родзинок або цукатів. Перемішайте ще, перекладіть у форми і поставте в духовку на 40 хв. Після приготування дайте трохи охолонути! Смачного!

— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

— Здоров'я, щастя і благополуччя в домі!

Як приготувати швидку пасочку на йогурті, «ФАКТАМ» розповіла кулінарка Елла Іванова.

Читайте також: Сирна паска без випікання зі смаком сникерса: смачно і незвично

Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт

Фото з альбому Тетяни Литвинової

489

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.