ПОИСК
Книга рецептів

Легкий рецепт глазурі для паски

14:09 27 квітня 2021
глазур

Великдень вже не за горами. Рецептів великодньої випічки зараз багато. А як приготувати глазур для паски? Про це «ФАКТАМ» розповіла кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше поділилася рецептом рожевої глазурі.

— Дорогі друзі, сьогодні ми приготуємо дивовижну глазур, — каже Елла Іванова. — Без яєць, з додаванням желатину!


Глазур без яєць для паски

Інгредієнти:

  • 1 чайна ложка желатину
  • 6 столових ложек води
  • 200 г цукру
  • сік лимона

Приготування:

З'єднати цукор і воду (4 ст. л.), довести до кипіння.

Желатин залити 2 столовими ложками води.

З'єднати гарячий сироп і желатин. Збити, наприкінці додати лимонний сік. Покрити глазур'ю паску та прикрасити так, як подобається. Смачного!

Читайте також: Краффін з квасом: незвичайна ідея для великодньої випічки

Безпрограшний рецепт старовинної козацької паски читайте тут.

400

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.