ПОИСК
Книга рецептів

Швидка паска на йогурті

8:05 1 травня 2021
швидка паска

Є чимало людей, які відкладають приготування пасок на останню мить. Багато й тих, на кого раптом сходить натхнення, і вони вирішують порадувати рідних пасхальною випічкою. Але вона, як правило, вимагає часу. І тут постає питання: де взяти рецепт швидкої паски?

Кулінарка Елла Іванова пропонує читачам «ФАКТІВ» саме такий.

— Цей рецепт для тих, хто не любить возитися з дріжджовим тестом і довго чекати, — каже Елла Іванова.

— І таких людей чимало.

— Щоб прискорити процес випічки, формочки краще використовувати невеликі.

Паска на йогурті

300 г йогурту без добавок

200 г цукру

100 г вершкового масла

5 г ванільного цукру

480 г борошна

4 яйця

16 г розпушувача тесту

Сіль

Цедра апельсина

Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром до збільшення об'єму та розчинення цукру. Масло трохи розтоплюємо та додаємо до яєць.

Потім — йогурт, сіль, цедру апельсина, просіяне борошно, розпушувач.

Замішуємо тісто та відразу випікаємо при температурі 170 градусів 30−45 хвилин. Час залежить від розміру форми. Готовність визначаємо за допомогою шпажки.

Охолоджуємо і покриваємо глазур'ю. Просто, швидко і смачно.

— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

— Світлого вам свята!

Читайте також: Ароматна та смачна: як приготувати паску з віденського тіста

Читайте також: Смачна паска на жовтках: швидкий рецепт

Читайте також: Апельсинова паска зі свіжої журавлиною: новий смак святкових ласощів

Читайте також: Модна паска — краффін: простий рецепт

Фото з альбому Елли Іванової

292

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.