ПОИСК
Книга рецептів

М'який та соковитий шашлик: простий маринад

15:42 22 квітня 2021
шашлик

Напередодні травневих свят, коли більшість людей прагнуть вибратися на природу, відомий ведучий «Ранку з Україною» (канал «Україна») Григорій Герман, який раніше дав рецепт улюбленої пісної страви, поділився з «ФАКТАМИ» рецептом свого маринаду для шашлику.

— Ми з дружиною та синами теж плануємо вилазку на природу, — розповів Григорій. — Традиційно напередодні я мариную шашлики, потім ми вибираємо красиве місце десь у лісі на галявині, ставимо переносний мангал, готуємо та, звичайно, все за собою прибираємо. Всі ситі та задоволені! Мариную шашлик тільки я. У мене є два види маринаду — на квасі та пиві, вони чудово один одного замінюють. Пиво, як і квас, раджу купувати не пляшкове пастеризоване, а розливне, живе. Такий маринад робить будь-яке м'ясо м'яким, соковитим та насичує фантастичним запахом!

Пивний маринад

Інгредієнти:

  • М'ясо — 1 кілограм
  • Пиво — 1,5 літра
  • Сіль, перець — до смаку

Приготування:

М'ясо промити, нарізати шматочками. Тримати м'ясо мінімум дві години у пивному маринаді. Потім надіти на шампури, чергуючи шматочки м'яса з овочами. Смажити на середньому вогні до готовності, періодично поливати соком.

Григорій Герман радить купувати для маринаду розливне пиво

Читайте також: Грузинський кухар Автанділ Гатенадзе поділився шикарним рецептом шашлику

1798

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.