ПОИСК
Книга рецептів

Грузинський кухар Автанділ Гатенадзе поділився шикарним рецептом шашлику

11:04 21 квітня 2021
шашлик

Час шашликів завжди довгоочікуваний. Але приготувати смачний та соковитий шашлик не так просто, як здається. Про те, як це зробити, «ФАКТАМ» розповів грузинський кухар Автанділ Гатенадзе, який пригощав своїми стравами Вахтанга Кікабідзе, Ніно Катамадзе та інших відомих людей.

— Найголовніше — вибрати якісне свіже м'ясо, наприклад, свинячий ошийок, — каже Автанділ Гатенадзе. — Воно має бути помірно жирним. Для маринаду на кілограм м'яса знадобиться 100 г свіжої ріпчастої цибулі. Нарізаємо її дрібно, а м'ясо — на розсуд. Додаємо сіль і чорний мелений перець, паприку, лавровий лист, трошки олії (для соковитості). Все це добре перемішуємо і маринуємо протягом години в холодильнику. Якщо м'ясо відмінної якості, цього часу буде достатньо.

«Головне - вибрати якісне свіже м'ясо», - каже Автанділ Гатенадзе (фото з альбому Автанділа Гатенадзе)

— Багато хто маринує шашлик у майонезі, вини, різних соусах. У чому перевага вашого маринаду?

— Цей маринад максимально зберігає смак м'яса.

— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

— Міцного здоров'я та успіху! І щоб скоріше закінчилася пандемія і всі ми якнайшвидше повернулися до нормального життя.

Читайте також: У Макаревича розкрили рецепт «божественної» печені.

Фото в заголовку Pixabay

2409

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.