ПОИСК
Книга рецептів

Легкий весняний салат — новий смак травня

7:31 5 травня 2021
весняний салат

Після свят хочеться чогось легкого, не надто калорійного. Прекрасна ідея — салати. Звичайно, для фігури краще, якщо вони без майонезу або жирної сметани.

Рецептом легкого весняного салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінар з Кривого Рогу Елла Іванова.

— Цей салат асоціюється зі свіжістю і користю, — каже Елла Іванова. — Ось його рецепт.

Весняний салат

Інгредієнти:

  • 1 огірок;
  • 5 редисок;
  • маленьке хрустке яблуко;
  • кріп (за смаком).

Для заправки:

  • 2 столові ложки йогурту;
  • 1 чайна ложка гірчиці в зернах;
  • 1 чайна ложка меду;
  • сіль, перець.

Приготування:

Яблуко нарізаємо кружечками і видаляємо серцевину. Додаємо в підготовлену заправку. Редис і огірок теж нарізаємо кружечками. Все з'єднуємо. Доповнюємо кропом. Смачного!

РЕКЛАМА

— Яким чином ви так красиво витягли серцевину в кружочках огірка, редиски і яблука?

— За допомогою кондитерської металевої насадки.

— Як краще подавати такий салат?

РЕКЛАМА

— Раджу його подавати в красивій, яскравій тарілці. Це створить особливий настрій.

— Що б ви побажали читачам «ФАКТІВ»?

РЕКЛАМА

— Для мене травень — улюблений місяць. Все розквітає і пахне. Не дуже жарко. Хочеться гуляти і дихати свіжим повітрям. Бажаю всім травневого настрою. І, звичайно, бережіть себе.

Читайте також: Делікатеси для тих, хто худне: салати та десерти

Фото з альбому Елли Іванової

625

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів