ПОИСК
Книга рецептів

Рецепт найніжнішої смаженої курки в соусі від Макаревича з Ширвиндтом

4:32 8 квітня 2021
Курки

У кулінарній передачі Андрія Макаревича поділилися рецептом швидкого приготування смачної страви з курки.

В ефірі «Смак» показали, як цю страву азербайджанської кухні готують у соусі на пательні. Її назва — курка по-нахічеванські. Як її готувати, показував Михайло Ширвіндт.

Для приготування курки по-нахічеванське необхідні настпні інгредієнти:

  • вершкове масло;
  • Гранатовий сік;
  • горіхи каштан;
  • курка;
  • цибуля.

Раніше в програмі Макаревича показали, як готувати печеня з бичачими хвостами. Рецептом поділився шеф-кухар Василь Ємельяненко.

Ілюстративне зображення з Pixabay.

767

Читайте нас у Telegram-каналі, Facebook та Twitter

Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Читайте также
 

© 1997—2021 «Факти та коментарі®»

Усі права на матеріали сайту охороняються у відповідності до законодавства України.

Матеріали під рубриками «Офіційно», «Новини компаній», «На замітку споживачу», «Ініціатива», «Реклама», «Пресреліз», «Новини галузі» а також позначені символом публікуються у якості реклами та мають інформаційно-комерційний характер.